ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος στο ψέμα έχει χάσει το μέτρο!

Ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος που έχει επιδοθεί από την αρχή της θητείας του στο άθλημα του ψέματος, σήμερα έχει χάσει την αίσθηση και το μέτρο του. Το χειρότερο στην επίδοσή του αυτή είναι ότι υποτιμά και παραπλανά τους απορροφημένους από τα καθημερινά προβλήματα συμπολίτες μας, προσπαθώντας με ψέματα να σώσει την αποτυχημένη πορεία του στο τιμόνι του Δήμου. Έτσι, το περασμένο Σάββατο στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Νέος Ωρωπός», παρουσία του Δ.Σ. του Συλλόγου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πολλών συνδημοτών μας και ενώ του επισήμανα
δημόσια πως πρέπει οι Σύλλογοι του τόπου μας να αντιμετωπίζονται από το Δήμο ισότιμα -κάτι που δεν γίνεται-, μη έχοντας στοιχεία να με αντικρούσει, μου απάντησε πως ο δημοτικός Συνδυασμός της θέσης που κατέχω σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ψήφισε την επιχορήγηση των πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας. Ένα κραυγαλέο ψέμα, μέσα στα πολλά ψέματά του.
Του απαντώ λοιπόν με στοιχεία από το απόσπασμα του υπ’ αριθμού 24/18-12-2013 Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει δημοσιευθεί, το οποίο αναφέρει πως ένας και ο μόνος από τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους που δεν ψήφισαν τις επιχορηγήσεις αυτές, ήταν Σύμβουλος της δημοτικής του ομάδας. Εγώ απουσίαζα και οι παρόντες συνάδελφοι του Συνδυασμού μας (Λίτσας Κων/νος, Βελτανιώτης Δημήτριος, Δέδες Κων/νος, Καραγιάννης Βασίλειος), ψήφισαν θετικά, γιατί η σοβαρότητα που τους διακρίνει δεν θα τους επέτρεπε άλλη επιλογή. Η απόφαση αυτή που πήρε αύξοντα αριθμό 299/2013, διαψεύδει παταγωδώς τον κύριο Δήμαρχο και αποκαλύπτει το ήθος και το είδος του πολιτικού του λόγου.

Σχόλια