Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης".


Αγαπητοί φίλοι,
Ονομάζομαι Δημήτρης Μέξης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχω σε μία νέα προσπάθεια για τον τόπο μας, με νέες προοπτικές και με διάθεση για δουλειά προς όφελος όλων των συνδημοτών.
Αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω ενεργά στο συνδυασμό «Πρώτα Ο Δημότης» του υποψηφίου δημάρχου Θωμά Ρούσση, στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, διότι είναι επιτακτική ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και εμάς. Σε αυτόν τον αγώνα, ζητάμε να μας στηρίξετε, δίνοντας μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας. 

Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στις Αφίδνες. Είμαι έγγαμος με την Κωνσταντίνα Ζωγράφου, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, και έχουμε τρία παιδιά. Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές, καθώς και τις μεταπτυχιακές, σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, σαν Ηλεκτρολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός, και Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων αντίστοιχα. Από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, ασκώ το επάγγελμα του Μηχανικού Επαγγελματικών Συστημάτων Εικόνας, Ήχου και Αυτοματισμού. 

Με τιμή,
Δημήτρης Μέξης

Σχόλια