Η ΛΕΝΑ ΚΙΟΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"


Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,
Ονομάζομαι Λένα Κιούση. Γεννήθηκα και κατοικώ στον Κάλαμο Αττικής. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Νικολάου και είμαι μητέρα δύο αγοριών.
 Ως ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, αφουγκράζομαι τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία ταλαιπωρούν τον τόπο μας. Προβλήματα, τα οποία δεν είναι άλυτα, αρκεί να αντιμετωπιστούν από ανθρώπους με ικανότητα, εμπειρία και όρεξη για δουλειά.
Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά, για πρώτη φορά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρώτα Ο Δημότης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θωμά Ρούσση, ο οποίος με τίμησε με την πρότασή του, οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δήμος Ωρωπού έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένας Δήμος πρότυπο. Ένας Δήμος κοντά στον δημότη, όπου οι δημοτικές και τοπικές Κοινότητες θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο, η καθεμία ξεχωριστά κι έτσι θα συμβάλλουν στην πρόοδο του Δήμου μας, στο σύνολο του. 
Ο συνδυασμός «Πρώτα Ο Δημότης», με την γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων του, μπορεί να αναδείξει τον τόπο μας και να τον βγάλει από το αδιέξοδο.

Με τιμή
Λένα Κιούση

Σχόλια