Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης".


Αγαπητοί  Συμπολίτες,
Με την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς  Ρούσσης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα Ο Δημότης», μου έδωσε το ερέθισμα για την ενεργή ενασχόληση μου με τα κοινά, από θέση ευθύνης, όπως είναι αυτή του δημοτικού συμβούλου.
Γέννημα θρέμμα της Δημοτικής  Κοινότητας  Χαλκουτσίου, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, νιώθω την ανάγκη, ειδικά τώρα, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, να προσφέρω όχι μόνο ως προς την επίτευξη των στόχων που έχει βάλει ο συνδυασμός μας για την ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου μας αλλά είναι ο σκοπός του συνδυασμού μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» και για μένα συμπληρώνω «ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Στην πόλη που μας γαλούχησε και δραστηριοποιούμαστε κοινωνικά και επαγγελματικά, οφείλουμε πολλά, σε ανταπόδοση των όσων απλόχερα μας χάρισε. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του. Το χρωστάμε στην αγαπημένη  μας  πόλη και στις επόμενες γενιές.
Για ότι αρνητικό θα είμαστε υπόλογοι αλλά για ότι θετικό περήφανοι. Στην τοπική μας κοινωνία, άλλωστε, δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές αντιπαραθέσεις και προσωπικά συμφέροντα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλες και όλους και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε με τη ψήφο σας, κάτι που θα είναι δέσμευση για μένα, ώστε να δράσω, στηριζόμενος σε σταθερές και αταλάντευτες αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Λιθαδιώτης

Σχόλια