Η ΣΩΤΗΡΙΑ (ΣΙΣΣΥ) ΑΔΡΑΜΙΤΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης".


Η Αδραμιτλή Σωτηρία (Σίσσυ) γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα, σπούδασε λογιστικά και από το 1997 κατοικεί στο Συκάμινο. Εργάζεται σαν βοηθός κτηνιάτρου στον Ωρωπό επί 15 έτη, είναι κριτής μορφολογίας σκύλων της Διεθνούς Κυνολογικης Ομοσπονδιας (FCI), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνολογικού Όμιλου Ελλάδος από το 2010, και της Επιτροπής Κριτών Μορφολογίας, Πρόεδρος του Ομίλου Μπουλντόγκ Ελλάδος, μέλος στον Όμιλο Μπουλντόγκ Αγγλίας και στο Φιλοζωικό Σύλλογο Ωρωπού. Η ασχολία της με τα σκυλιά είναι καθημερινή σε όλα τα επίπεδα και συνεργάζεται στενά και με την Φιλοζωική Ωρωπού.
Η αγάπη της για τη φύση και το περιβάλλον είναι έντονη και εμφανής στην καθημερινότητα της. Μέσα από την ενασχόληση της με τα κοινά ελπίζει να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων με γνώμονα την δημόσια υγεία, την καλαισθησία του δήμου και τον σεβασμό προς τα ζώα, στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος της περιοχής μας και στην ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αρμονική συμβίωση με τα ζώα και τη φύση.
Παράλληλα σαν ενεργός πολίτης, κάτοικος και εργαζόμενος του δήμου γνωρίζει άριστα όλα τα προβλήματα και τις δυνατότητες της περιοχής και ελπίζει να μπορέσει να προσφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο με την εμπειρία της, τις γνώσεις της, τις ευαισθησίες και το ρεαλισμό που τη διακρίνει.

Σχόλια