Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΟΥΤΣΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"


Αγαπητοί Συμπολίτες,
Γεννήθηκα το 1975 στο Μαρούσι Αττικής όπου και μεγάλωσα.Είμαι απόφοιτος της Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. του τμήματος Δομικών και Κτηριακών Έργων και τα τελευταία 20 χρόνια κατοικώ μόνιμα στον Ωρωπό. Απο το 2001, διατηρώ εμπορικό κατάστημα πώλησης ξυλείας στο Χαλκούτσι και διατελώ  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου.
Ως πατέρας τριών παιδιών που ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον τους, αλλά και ως επαγγελματίας, ένιωσα την ανάγκη ενασχόλησης με τα κοινά, με μοναδικό σκοπό να συνεισφέρω στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του Ωρωπού.
Όντας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας και έχοντας επιτυχημένη πορεία στον δύσκολο κλάδο του εμπορίου, θεωρώ ότι μπορώ να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μου, θα μου επιτρέψει να συμβάλω θετικά στην διαχείριση των προβλημάτων του Δήμου και στον αποτελεσματικό συντονισμό των ενεργειών για την επίλυση τους.
Στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Θωμά Ρούσση, συμμετέχω στο συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» και ζητώ την ψήφο όλων, όσων αγωνιούν για τον τόπο τους και έχουν μάθει να αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια και αισιοδοξία στη ζωή τους. 

Με εκτίμηση,
Μανώλης Σούτσος

Σχόλια