κ. Οικονομάκο, αυτό είναι το "όραμα" σας για τον Αυλώνα;


Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, ο κύριος Οικονομάκος, που τρέμει την ετυμηγορία των συνδημοτών μας, ρίχνει μια – μια τις μάσκες του. Στην τρίχρονη θητεία του, είχαμε διακρίνει τον ρατσισμό στα λόγια και στις αποφάσεις του, αλλά με κείμενο που υπογράφει για τον Αυλώνα και τους Αυλωνίτες, ξεδιάντροπα μας αποκάλυψε το «πιστεύω» του.
Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον πανικό του απερχόμενου Δημάρχου και τιμούμε κάθε συνδημότη μας που έχει διάθεση να προσφέρει στα κοινά του τόπου μας, από όποια δημοτική Παράταξη θέλει να τον υπηρετήσει. Μην ξεχνάμε όμως, πως η πολιτική της διοίκησης, πηγάζει μέσα από τα οράματα του ανθρώπου που του δόθηκε η ευθύνη. Και ο ίδιος είναι ο θεματοφύλακάς της.
Δυστυχώς ο κύριος Οικονομάκος δεν είχε οράματα και την πολιτική της διοίκησής του την σχεδίαζαν ξένα προς το Δήμο συμφέροντα. Γι’ αυτό ακριβώς, ψάχνει να βρει πρόσωπα και να ρίξει εκεί τη λάσπη της αποτυχίας του!
Σήμερα ψάχνει στον Αυλώνα, αύριο θα ψάχνει σε κάποια άλλη κοινότητα του Δήμου μας. Ο απόλυτος ιδεολογικός ρατσισμός. Να τον χαίρεστε κύριε Οικονομάκο και να γνωρίζετε, πως στον Αυλώνα και σε κάθε άλλη κοινότητα του Δήμου μας, μετρούν τα ανύπαρκτα έργα σας, η εγκατάλειψη των τοπικών τους κοινωνιών και εκεί θα κριθείτε! Και φυσικά, όχι στα πρόσωπα που συντάχθηκαν για να προσφέρουν. 

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

Σχόλια