ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Πρώτα Ο Δημότης": ΟΙ ΑΦΙΔΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟ



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αγαπητοί συμπολίτες,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, οι Αφίδνες, μετά από μήνες, έχουν και πάλι γιατρό, ο οποίος θα βρίσκεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Περιφερειακό Ιατρείο, προκειμένου να εξυπηρετεί τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματός μας.
Συγκεκριμένα, μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες του υποψηφίου Δημάρχου Ωρωπού, Θωμά Ρούσση και των υποψήφιων του συνδυασμού «Πρώτα Ο Δημότης», με παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής, ο συμπολίτης μας ιατρός Σπύρος Καυκόπουλος, αναλαμβάνει προσωρινά τη συνταγογράφηση στο Περιφερειακό Ιατρείο Αφιδνών, λύνοντας ένα σοβαρό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής μας.
Η θετική αυτή εξέλιξη, επιβεβαιώνει σε όλους μας το γεγονός ότι, δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, ειδικά όταν πρόκειται για ευαίσθητους τομείς, όπως αυτός της υγείας.
Όταν κάποιος θέλει, και τις διαδικασίες γνωρίζει και προσπαθεί για το κοινωνικό σύνολο και είναι σίγουρο ότι θα πετύχει –έστω- το κάτι, που σαφώς είναι καλύτερο από το τίποτα, όσων κρύβονται πίσω από δήθεν γραφειοκρατικούς μηχανισμούς.
Αυτή πρόκειται να είναι και η βασική αρχή δράσης του συνδυασμού μας, όταν –με τη δική σας στήριξη- αναλάβουμε την τύχη του Δήμου Ωρωπού.
Θέλουμε, γνωρίζουμε και προσπαθούμε
να επιτύχουμε το καλύτερο για όλους μας.


Από το Γραφείο Τύπου του
Δημοτικού Συνδυασμού
                                                                                                 «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»








Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα και αν γίνετε για ψηφοθηρικούς λόγους.... συγχαρητήρια.
Το αποτέλεσμα είναι ότι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, ειδικά άνθρωποι που είναι δύσκολο να μετακινούνται
Μπράβο σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ Τ'ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...