Ελπιδοφόρα η συνάντηση σήμερα για το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου. Επί της ουσίας ο Θωμάς Ρούσσης

Ελπιδοφόρα η συνάντηση σήμερα για το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου. Επί της ουσίας ο Θωμάς Ρούσσης


Με την παρουσία του νέου δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής Αλέξη Μητρόπουλου και Γιώργου Πάντζα, καθώς και του νέου Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου συνάντηση φορέων και δημοτών, μετά από κάλεσμα οργανώσεων μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού και Καπανδριτίου. Απαρατήρητη πέρασε η απουσία του απερχόμενου δημάρχου, Γιάννη Οικονομάκου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και των τοποθετήσεων που ακούστηκαν, διάχυτο ήταν το αγωνιστικό πνεύμα όλων για κινητοποιήσεις, που δεν θα επιτρέψουν την περαιτέρω αποδυνάμωση και τελικά το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας.
Άμεση ήταν η ενεργοποίηση, επί της ουσίας, του νέου δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση, ο οποίος ανακοίνωσε την επαφή του με τον υπουργό υγείας κ. Βορίδη και τις υποσχέσεις που έλαβε απ’ αυτόν, για τάχιστη λύση του θέματος. Ο κ. Ρούσσης όμως, έδειξε να μην μένει στις γνωστές κυβερνητικές υποσχέσεις και κομματικές γραμμές και κατέθεσε την σύμπλευσή του με κάθε διεκδικητική κίνηση που θα αποφασιστεί από μια συντονιστική ομάδα που πρότεινε να δημιουργηθεί.
Τέλος να σημειώσουμε, τον σημαντικό ρόλο που θα έχει η διπλή παρουσία στο μεγάλο αυτό θέμα του Γιώργου Γιασημάκη (ήταν και αυτός στη συνάντηση) και σαν γιατρός του Κέντρου Υγείας, αλλά και σαν μέλος της συντονιστικής ομάδας, μαζί με το δήμαρχο Θωμά Ρούσση.

Σχόλια