«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»…


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»… ας επιστρέψουν στα δημοτικά συμβούλια

Πραγματικά, δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός, ότι ο Γιώργος Γιασημάκης και η Δημοτική του Παράταξη αντί να συμμετέχουν ουσιαστικά αλλά και τυπικά στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου, τις μεταφέρουν σε πομπώδη και βαρύγδουπα Δελτία Τύπου.
Αυτό εξηγείται, διότι η συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις και τις αποφάσεις του ανώτερου συλλογικού οργάνου του Δήμου μας, αποτελεί για εκείνους πάρεργο και θέλουν να καλύψουν αυτή τους την αδυναμία με Δελτία Τύπου, νομίζοντας, ότι κερδίζουν και τις εντυπώσεις. Η ουσία δεν τους ενδιαφέρει.
Εμείς, η Δημοτική Αρχή αυτού του τόπου, δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον παραπλανητικό δρόμο. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τα συμφέροντα του Δήμου και των συνδημοτών μας, χωρίς εντυπωσιασμούς και τυμπανοκρουσίες.
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», λοιπόν, ο Γιώργος Γιασημάκης και τα εκλεγμένα μέλη της δημοτικής του παράταξης, ας επιστρέψουν στις θέσεις που τους έχει τοποθετήσει ο λαός του Ωρωπού στα δημοτικά συμβούλια και ας προσπαθήσουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό σε αυτό τον τόπο

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
Δήμαρχος Ωρωπού

Σχόλια