Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων

  Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων









Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων
Με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων, σταδιακά, σε κάθε Δημοτική και Τοπική Ενότητα, ξεκίνησαν, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ωρωπού, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Οι εκδηλώσεις, όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένες στα παιδιά. Περιλαμβάνουν, εκτός από την φωταγώγηση των δένδρων σε κάθε Δημοτική και Τοπική ενότητα, μικρές θεατρικές παραστάσεις με την παρουσία Χριστουγεννιάτικων μάγων, του Άη Βασίλη, ατέλειωτο παιχνίδι με φουσκωτά και φυσικά κεράσματα με γλυκίσματα.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες Πολυδενδρίου, Καπανδριτίου, Χαλκουτσίου, Χωριού Ωρωπού και Αυλώνα. Αναμένεται δε να κορυφωθούν με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην έδρα του Δήμου στη Σκάλα και τα Νέα Παλάτια Ωρωπού το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και στη Δημοτική Ενότητα Κάλαμου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, δίνουν το παρόν σε κάθε Δημοτική και Τοπική Ενότητα, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στους συνδημότες μας.
Κεντρικά πρόσωπα σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι τα παιδιά, τα οποία με την παρουσία τους, το χαμόγελό τους και συμμετοχή τους στις δράσεις, δίνουν την πιο ευχάριστη νότα.
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι διήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τρία κλειστά γυμναστήρια Αυλώνα, Νέων Παλατίων και Καπανδριτίου.
Να σημειώσουμε ότι το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ωρωπού, καθώς και το πρόγραμμα των γιορτών είναι αναρτημένο στις ιστοσελίδες του Δήμου μας αλλά και του ΝΠΔΔ.
 

Aπό το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού








Σχόλια