Ο Δήμος μας σήμερα πνίγεται από την εγκατάλειψη και οι δημότες του από τα σκουπίδια!

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Ο Δήμος μας σήμερα πνίγεται από την εγκατάλειψη και οι δημότες του από τα σκουπίδια!

Ο Δήμος μας σήμερα πνίγεται από την εγκατάλειψη και οι δημότες του από τα σκουπίδια! Είναι ένα άθλιο και πολύ επικίνδυνο για τον τόπο μας έργο! Είναι η σφραγίδα μιας καταστροφικής διοίκησης, του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου, που στερείται κάθε ίχνος σεβασμού στον όρκο που έχει δώσει!

Ο Ωρωπός σήμερα υποφέρει και είναι τραγικό να γίνεται αυτό, γιατί τα απορριμματοφόρα του δεν κινούνται επειδή δεν έχουν καύσιμα! Και δεν έχουν καύσιμα, γιατί είναι και αυτό έργο Οικονομάκου!
Στα τρεισήμισι χρόνια της διοίκησής του, ο «πρωτοποριακός» σε καταστροφικές επινοήσεις απερχόμενος Δήμαρχος, δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα διαγωνισμό της προκοπής για να εξασφαλίσει καύσιμα για τις ανάγκες τουλάχιστον των απορριμματοφόρων και των πυροσβεστικών του Δήμου. Κινούμενος όμως -όπως πάντα σε όλες τις πράξεις του- μέσα στην αδιαφάνεια, κατάφερε να κάνει σωρεία απευθείας αναθέσεων, αξίας εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα να καταγγέλλεται εδώ και μήνες και να μην απαντάει, γιατί και πως χάνονται κάθε μέρα χιλιάδες ευρώ σε καύσιμα και που πάνε αυτά!
Η αδιαφορία που έχει γεμίσει την απερχόμενη Δημοτική του Αρχή, είναι γιατί η ηθική του απερχόμενου Δημάρχου έχει γλιστρήσει στις λάσπες που σκορπάει, πιστεύοντας πως έτσι έχει ελπίδες να κρατηθεί στην εξουσία! Και είναι το μόνο έργο της θητείας του με επιδόσεις, αλλά μόνο στην υποβάθμιση και τη δυσφήμιση του τόπου. Αυτός ήταν και ο λόγος που αρνήθηκε, με την τεράστια αλαζονεία που τον διακρίνει, την πρότασή μας να βοηθήσουμε στα προβλήματα των δύσκολων μηνών που περνάμε και κρίνεται ο τόπος μας.
Θέλουμε όμως να διαβεβαιώσουμε τους συνδημότες μας, πως εμείς κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και περνά από το χέρι μας, ώστε να βγάλουμε το Δήμο μας από την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα και να επαναφέρουμε την χαμένη αξιοπιστία των υπηρεσιών του. Παράλληλα ευχόμαστε, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη αυτή, να μην έχει και τραγικές συνέπειες, γιατί εκτός από τα απορριμματοφόρα, σε ακινησία βρίσκονται και τα πυροσβεστικά του Δήμου.

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Σχόλια