Η ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΗ
Ονομάζομαι Ντάση Μαρία, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καπανδρίτι. Είμαι Οικονομολόγος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Αθήνα.
Απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Οικονομικού Τμήματος της σχολής «Νομικών και Οικονομικών Επιστημών – ΝΟΕ».
Διετέλεσα για 12 χρόνια Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προσπαθώντας για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων μας ,αλλά ταυτόχρονα και την σύνδεσή τους με την τοπική κοινωνία.
Υπήρξα μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού, υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων Καπανδριτίου, πιστή στις αρχές της συλλογικότητας και της δημιουργικής συνεργασίας.
Το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και επέλεξα να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμμετάσχω ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Καπανδριτίου με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης» του Θωμά Ρούσση.
Πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, με ομαδικό πνεύμα και συνεργασία με όλους τους υποψηφίους, είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών και προβλημάτων των δημοτών, με ειλικρινή σεβασμό, δημιουργώντας συνθήκες προόδου και ευημερίας.
Γιατί ο στόχος είναι ένας και κοινός:
¨Το μέλλον του τόπου μας¨
Ενός τόπου που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, όπως τους αξίζει !

Φιλικά
Ντάση Μαρία
Υποψήφια με το Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης"

Σχόλια