Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ"

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ
Ονομάζομαι Ανδρέας Γρηγοράτος. Γεννήθηκα το 1975 και είμαι από το Καπανδρίτι Αττικής. Έχω μια κορούλα 11 ετών την Σοφούλα. Σπούδασα λογιστική και οικονομικά στο τμήμα διοίκησης και οικονομίας στο ΤΕΙ Πάτρας. Είμαι ασφαλιστής από το 1995. Συμμετέχω στα  κοινά από τα νεανικά μου χρόνια σε διάφορες δραστηριότητες ( μέλος νεολαιών στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα κ.α. ). Επίσης, είμαι μέλος και συμμετείχα στην διοίκηση του αθλητικού συλλόγου Καπανδριτίου για αρκετά χρόνια. Είμαι εκλεγμένο και ενεργό μέλος στην Ένωση Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας επί 2 θητείες.
Οραματίζομαι ένα δήμο οδηγό στις εξελίξεις, έχοντας συνεργασία με όμορους δήμους, για την ανάδειξη του φυσικού κάλους αλλά και των πολλών σπουδαίων ιστορικών σημείων του τόπου μας.
Στοχεύω σε ένα δήμο που να υπηρετεί τους δημότες του.
Οραματίζομαι τους δημότες με ομόνοια και ομοψυχία χωρίς αποκλεισμούς και με την ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες και στα κοινά από όλους.
Για τους λόγους αυτούς συντάσσομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δίπλα στο Θωμά Ρούσση και τους άξιους συνεργάτες του, στον συνδυασμό " Πρώτα Ο Δημότης ".

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Γρηγοράτος  
Υποψήφιος με το Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης"

Σχόλια