H εξυπηρέτηση των πολιτών του Καλάμου δεν αφορά τη δημοτική αρχή...! Το ΚΕΠ μόνιμα κλειστό!


Στο γενικότερο πλαίσιο απαξίωσης των περιφερειακών Δημοτικών Κοινοτήτων και Διαμερισμάτων του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού από τη Δημοτική Αρχή, εντάσσεται και το κλειστό πλέον ΚΕΠ Καλάμου. 
Είναι λυπηρό! Η Δημοτική Αρχή όμως το κατάφερε και αυτό. Ένας πρώην Δήμος όπως ο Κάλαμος ο οποίος προσφέρει ένα μεγάλο χέρι βοηθείας στη λειτουργία του Δήμου Ωρωπού με τα έσοδα από τα τέλη των δημοτών της Δημοτικής Κοινότητας και τα αντισταθμιστικά που πήρε ο Κος Οικονομάκος χάριν των Καλαμιωτών για να κάνει τη πολιτική του, έμεινε χωρίς το ελάχιστο που μπορεί να του προσφέρει μια Δημοτική Αρχή, το
ΚΕΠ. Είναι σαφές. Η ικανότητα διάλυσης των πάντων όσων βρήκε η παρούσα Δημοτική Αρχή όταν τέθηκε στο τιμόνι του Δήμου Ωρωπού είναι αξιοσημείωτη. Είναι προφανές ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών του Καλάμου δεν αφορά τη Δημοτική Αρχή. Δεν την ενδιαφέρει. Είναι λυπηρό. Κάποιοι κόπιασαν για να σταθεί και να λειτουργήσει το ΚΕΠ Καλάμου και ο κος Οικονομάκος και οι σύμβουλοι του με πραγματικά ελαφρά τη καρδία το διατηρούν κλειστό. Με ένα ευρύ χαμόγελο. Όμως αυτό το ειρωνικό σας χαμόγελο κ. Οικονομάκο δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη μοναδική σας ικανότητα να είστε τόσο αναποτελεσματικός. Ούτε οι τοποθετημένοι από εσάς αυτοβαπτιζόμενοι «Καλαμάρχες», με τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα μπορούν με τα τεχνάσματα τους που περισσεύουν πλέον, να πείσουν τους Καλαμίωτες.
Ο Κάλαμος απαιτεί αλήθεια, τεκμηρίωση, πράξεις και έργα που αποδεδειγμένα δεν μπορείτε να κάνετε.
Ο Κάλαμος δικαιούται να έχει με κάθε τρόπο το ΚΕΠ ανοικτό. Οχι για τις εντυπώσεις αλλά για την ουσία και η ουσία είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών του Καλάμου και μονο, όχι η μανία της ψηφοθηρίας. Αποδείξατε σαφέστατα ότι η ουσία δεν σας αφορά, δεν σας αγγίζει.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγους μήνες η καταστροφική σας θητεία στο Δήμο Ωρωπού θα έχει περάσει στην ιστορία γραμμένη σαφώς με πολύ μικρά γράμματα αφήνοντας τα σημάδια της απογοήτευσης και μόνο σε όλους εκείνους που ταλαιπωρήσατε.

Σχόλια