ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Ο δήμαρχος με φέιγ-βολάν προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες για τα διόδια

Στις 22 Νοεμβρίου 2012, ο Δήμαρχος κ. Οικονομάκος, αποφάσισε μόνος του να πληρώσει ο Δήμος στο εκβιαστικό δίλημμα της εταιρείας των διοδίων, για τις απλήρωτες διελεύσεις των δημοτικών αυτοκινήτων. Χωρίς ποτέ να λάβει υπόψη του ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο και τις αποφάσεις του και πολύ περισσότερο που με την απόφασή του αυτή, θα πρόδιδε έναν ολόκληρο αγώνα που έδιναν επί χρόνια οι συνδημότες του. Και πλήρωσε την «Νέα Οδό»!
Σήμερα ο κ. Οικονομάκος, μοιράζει προσκλήσεις στις γειτονιές του Δήμου, καλώντας τους συνδημότες του σε ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο – «καθαρτήριο» (νομίζει), προσπαθώντας να αποποιηθεί τις μεγάλες του ευθύνες
έως εδώ για τα διόδια, αποτέλεσμα αυτής της μειοδοτικής πολιτικής για τα συμφέροντα του Δήμου και των κατοίκων του που ακολούθησε.
Είναι λοιπόν σαφέστατο, πως ο κ. Οικονομάκος προσπαθεί εκ των υστέρων να απαλλαγεί από την ήδη καταστροφική πολιτική του γραμμή και δημιουργεί με φέιγ-βολάν εντυπώσεις του «αγωνιστή» του δικαίου των συμπολιτών του, ώστε να «ηρωοποιήσει» τη δημαρχιακή εικόνα του.
Ποιον όμως μπορεί πλέον να πείσει; Ποιος συνδημότης μας μπορεί να πλανηθεί από τις παρελκυστικές «κραυγές» του;
Το μόνο ίσως που απομένει να κάνει, είναι, να αναβάλει το σημερινό «στημένο» Δημοτικό Συμβούλιο και να καλέσει σε δημόσιο αποκαλυπτικό Δημοτικό Συμβούλιο στο χώρο των διοδίων Αφιδνών, όλους εκείνους που αποφάσισαν να χαρατσώσουν ακόμη περισσότερο τη ζωή μας και ειδικά όλους τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, που παραμένουν προκλητικά αδρανείς στην αδικία που μας γίνεται.

Σχόλια