Aδιαφανή δημόσια κλήρωση από το Δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο

Στην συνεδρίαση της τελευταίας Οικονομικής Επιτροπής (31-12-2013), ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος μέσα στον πανικό της επερχόμενης ήττας του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, έπεσε στο ατόπημα μιας αδιαφανούς δημόσιας κλήρωσης. Ήταν υποχρεωμένος
από το Νόμο, στα πλαίσια της «συγκρότησης επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών και απευθείας αναθέσεων έτους 2014», να εκλέξει ένα από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ως μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης για διαγωνισμούς που γίνονται για υπηρεσίες. Εκεί δεν ήλελε δεύτερη γνώμη! Ήθελε αξιολογήσεις που θα έχει κάνει ο ίδιος και οι υπηρεσίες του. Αποφάσισε έτσι ο κύριος Οικονομάκος να υποκαταστήσει την υπάλληλο του Δήμου που θα έκανε την κλήρωση και είδαμε να κάνει μια κλήρωση που αμφισβητείται για την καθαρότητά της και ως αποτέλεσμα είχε να κληρωθεί το «ΝΑΙ» στις επιθυμίες του.
Την ενέργειά του αυτή την καυτηριάσαμε από την πρώτη στιγμή, την καταγγέλλουμε στους συνδημότες μας και φυσικά θα την καταγγείλουμε και στα αρμόδια κρατικά όργανα. Ο κύριος Οικονομάκος και όσοι ταυτίζονται με τις αυθαιρεσίες του, θα πρέπει επιτέλους να μάθουν, πως δεν είναι οι απόλυτοι άρχοντες του Ωρωπού και των Νόμων. Είναι όμως και ολοφάνερος ο τρόπος που διοικούσε και θα διοικεί μέχρι τον Μάϊο ο Δήμαρχος, για αυτό και έχει δημιουργήσει μια Δημοτική Αρχή που χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια, σπατάλη, διαχωρισμούς δημοτών, απαξίωση Τοπικών Κοινωνιών και οπισθογύρισμα στην Ανάπτυξη του τόπου.

Σχόλια