Στον Κάλαμο η αποτυχία, πλέον, έχει ονοματεπώνυμο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ

«TO YΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΕΚΛΕΙΣΕ»
Είναι η φυσική συνέχειά τους. Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο. Το κλειστό, πλέον, υποκατάστημα των ΕΛΤΑ τα λέει όλα.  Μαρτυρά την αποτυχία αυτών που με περίσσια  ψέματα και λάσπη υπέκλεψαν την ψήφο των Καλαμιωτών και κατάντησαν
έναν από τους βασικότερους πυλώνες του Δήμου Ωρωπού, το Κάλαμο, σε ένα «φτωχό συγγενή».
Το ταυτόχρονο κλείσιμο του ΚΕΠ και του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ αποδεικνύει ότι αυτοί οι άνθρωποι μόνο κακό έκαναν στο τόπο μας. Όντας δέσμιοι της κεντρικής εξουσίας,  δεν είχαν τη παραμικρή έννοια και φροντίδα να διατηρήσουν, τουλάχιστον,  αυτά που βρήκαν έτοιμα. Αυτά που άλλοι κόπιασαν για να φτιάξουν και να λειτουργήσουν. Είναι λυπηρό ο Κάλαμος το 2014 να βρίσκεται απροστάτευτος, σαν «γυμνός βασιλιάς», χωρίς καμία προοπτική ανάπτυξης.
Όσο και να προσπαθούν οι κύριοι της δημοτικής αρχής να τον φτάσουν στο μπόι τους δε θα το επιτρέψουμε. Θα αγωνιστούμε για το τόπο μας, για το παρόν και το μέλλον του. Έχουμε σχέδιο, έχουμε προοπτική και πάνω από όλα τις ικανότητες να δώσουμε στο Κάλαμο και κατ’ επέκταση στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού, αυτό που του αξίζει. Του αξίζει μια διαφορετική και καλύτερη πραγματικότητα. Με ανιδιοτέλεια και ξεκάθαρους στόχους που θα καταστήσουν το τόπο μας  άξιο διεκδικητή του μέλλοντος . Γιατί το μέλλον του τόπου μας πλέον είναι στα χέρια μας. Κανείς δε μπορεί να μας παραπλανήσει με ψεύτικα λόγια και πυροτεχνήματα για δήθεν έργα, ούτε καν τα φώτα που τοποθετούν, με τις γνωστές πλέον απ’ ευθείας αναθέσεις τους, δεν θα καταφέρουν να φωτίσουν το σκοτάδι που έφεραν στον τόπο μας.
Άραγε ποια έργα; Η τριετία που πέρασε ήταν η πιο καταστροφική  για τον τόπο, για τον δημότη. Τα μόνα έργα που  εκτελέστηκαν και όχι όλα, ήταν των προηγούμενων διοικήσεων και μόνο. Ας σταματήσουν λοιπόν τα παπαγαλάκια της Δημοτικής Αρχής να σπέρνουν διάφορα ψέματα και ψεύτικες ειδήσεις για έργα. Ας τους ξεπεράσουμε . Δεν έχουν θέση στο μέλλον. Απέδειξαν ότι έχουν την ικανότητα για τα χειρότερα. Το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη, οι υποδομές, η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες. Η πρόταση είναι ξεκάθαρη. Αυτή τη φορά όμως, συνοδεύεται από συγκεκριμένα στοιχεία και σχέδιο τόσο καλά μελετημένο,  που είναι σαφώς η μόνη διέξοδος από τις παραλείψεις και τις με καταστροφικές συνέπειες πράξεις της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Κάλαμος, 17 Δεκεμβρίου 2013
«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

Σχόλια