Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ



Το 2010 ο Καλλικράτης έφερε στη περιοχή μας  ριζικές αλλαγές . Υπό το νέο μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού, έπρεπε και ο Κάλαμος να ακολουθήσει τη νέα πραγματικότητα. Οι εκλογές του 2010, με κύριο  χαρακτηριστικό τη λασπολογία και το διαχωρισμό της κοινωνίας,  με καλύτερο παράδειγμα  «τα καλά παιδιά» από τη μια και τους «μαντράδες» από την άλλη,  ανέδειξαν νικητήρια παράταξη το «Όραμα Δημιουργίας». Ως εκεί. Αυτό ήταν. Οι εκλογές τελείωσαν , ο νικητής ανεδείχθη. Αποτέλεσμα, το 2014, ο μεγάλος Καλλικρατικός Δήμος Ωρωπού να είναι απελπιστικά μόνος. Μόνος με μια διοίκηση που δεν μπόρεσε. Πλήρης αποτυχία.
 Έτσι και ο Κάλαμος, παραδομένος σε μια διοίκηση, που δεν μπορεί. Δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να θέσει το Κάλαμο στην πραγματική του υπόσταση .  Όμως, έχει έρθει η ώρα της επανεκκίνησης  για το Δήμο Ωρωπού. Και αυτή η επανεκκίνηση έχει σαν αφετηρία το Κάλαμο. Έναν  Κάλαμο που όλοι αγαπάμε και έχουμε στις καρδιές  μας . Ήρθε η ώρα της αλήθειας και των έργων.  Των Αληθινών έργων. Μέσα από  σχεδιασμό, διαβούλευση και αληθινή δημοκρατία.  Στην Ελλάδα της κρίσης πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Μπορούμε να δώσουμε αυτό, που χρόνια μια περιοχή προσμένει . Μια περιοχή, η οποία δεν ευτύχησε να έχει αυτό που πραγματικά της αξίζει.  Τώρα λοιπόν θα το έχει . Η σύμπνοια των στελεχών της δημοτικής παράταξης  « Πρώτα Ο Δημότης», το εγγυάται αυτό .  Όλα όσα έγιναν ως εδώ, καλώς ή κακώς έγιναν . Δεν γυρίζουμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά . Στο μέλλον. Γιατί το μέλλον ανήκει σε όλους μας .  Τέρμα οι ανισότητες. Είναι καιρός να  προσδώσουμε στο Δήμο Ωρωπού τη χαμένη του αίγλη.
Ένα Δήμο που δίδαξε Δημοκρατία. Είναι η ώρα, αυτός  ο Δήμος, να διδάξει και  την ανάπτυξη και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με δουλειά . Τέρμα  η νοοτροπία του  «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Η πραγματικότητα του 2014 απαιτεί ριζικές αλλαγές,  που θα καταστήσουν το Δήμο Ωρωπού μια σύγχρονη , σωστά δομημένη κοινωνία . Οι εκλογές του 2014 θα στείλουν  ένα ηχηρό μήνυμα για το Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού. Προχωράμε μπροστά. Με σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο συνδυασμός «Πρώτα Ο Δημότης» , ως φυσική συνέχεια μιας πραγματικότητας διεκδικεί για όλους εμάς , μαζί με εμάς να φέρει το Δήμο Ωρωπού σε τροχιά ανόδου , τροχιά ανάπτυξης, ισότητας  και Δημοκρατίας.
Ας  ακολουθήσουμε όλοι μαζί τη πορεία της επανεκκίνησης του Δήμου μας,  μέσα από το συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης» με υποψήφιο Δήμαρχο Ωρωπού  τον Θωμά Δ. Ρούσση . Είναι η στιγμή που πρέπει,  πλέον,  να είμαστε όλοι μαζί. Για το μέλλον που ανήκει  σε όλους μας.


Με τιμή
Κωνσταντίνος Α. Δέδες
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

Σχόλια