Ο Δήμαρχος με βίντεο δεν μπορεί να αλλάξει το μηδενικό έργο του στο Δήμο μας

Σήμερα ο Δήμος μας έκοψε την Πίτα του. Αυτό τουλάχιστον διαφημιζόταν αρκετό καιρό τώρα. Σήμερα όμως οι συμπολίτες μας είδαν μόνο την αλαζονική εξουσία του κυρίου Οικονομάκου στο αποκορύφωμά της.
Την ώρα που η οικονομική κρίση και τα μνημονιακά μέτρα έχουν φέρει την απόγνωση σε πολλούς συνδημότες μας, η Δημοτική
του Αρχή σκορπάει χωρίς ντροπή κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ημετέρους, για να κερδίσει εντυπώσεις, μια και βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο.
Όμως δεν ζούμε αλλού και μπροστά στα μάτια μας έχουμε την πραγματική εικόνα του τόπου μας και όχι την φανταστική χρυσοπληρωμένη προσωπική διαφήμιση του σημερινού Δημάρχου.
Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο κύριος Δήμαρχος, πως με βίντεο που υποτίθεται καταγράφουν την ιστορία της περιοχής μας και εντέχνως καταλήγουν στη σημερινή του διοίκηση και το πρόσωπό του και με έντυπα παραπληροφόρησης, που και τα δύο πληρώνονται από τους δημότες, δεν μπορεί να αλλάξει το μηδενικό έργο του στο Δήμο μας, ούτε να κλείσει την πόρτα εξόδου που του έχουν δείξει οι συνδημότες μας.
Ήταν φυσικό λοιπόν, επειδή γνωρίζαμε όλο το σχεδιασμό της σημερινής… προεκλογικής εκδήλωσης του Δημάρχου με χρήματα των δημοτών, να μην παραβρεθούμε εκεί. Γι’ αυτό και στην προκλητική πρόσκληση του κυρίου Οικονομάκου απαντήσαμε με την απουσία μας.

Σχόλια