Αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε μέχρι τέλους

Η Δημοτική Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», από την αρχή του αγώνα για να αποδείξουμε πως ένας Υπουργός μας κοροϊδεύει, μας αφαιρεί το δίκιο μας και μας οδηγεί σε τετελεσμένες καταστάσεις, σταθήκαμε δίπλα στην Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου, παρά τα πολλά λάθη της στο θέμα αυτό. Στόχος μας ήταν, να είμαστε πολύ δυνατοί σαν τόπος, ώστε  για να βρούμε όλοι μαζί το δίκιο που μας αφαιρούν και δεν τους δίνουμε αυτό το δικαίωμα.
Παραβλέψαμε όλες τις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής στο μεγάλο πρόβλημα των διοδίων, που μας σημαδεύει σαν περιοχή. Παραβλέψαμε πως το πρόβλημα αυτό γιγάντωσε εξ αιτίας της απραξίας της σε σημαντικές αποφάσεις -που έγκαιρα βέβαια την είχαμε επισημάνει και δημοσιοποιήσει, γιατί πιστεύουμε, πως πάνω απ’ όλα σημασία έχει ο τόπος και η ανάγκη του.
Έτσι συνταχθήκαμε με την καρδιά μας, πέρα από κάθε προσωπική ή πολιτική σκέψη στον αγώνα του δικαίου που δίνουμε, γιατί οφείλουμε τον τόπο μας να τον προστατέψουμε όσο μπορούμε, από τα χέρια μνημονιακών αποφάσεων και εταιρειών που στοχεύουν στο κέρδος, βάζοντας στην άκρη την ραγδαία φτωχοποίηση και την απόγνωση που υπάρχει μέσα στις Ελληνικές οικογένειες.
Και αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε μέχρι τέλους, μέχρι τη δικαίωση και με οποιοδήποτε κόστος, εκτός και αν στην πορεία αντιληφθούμε, πως κάποιοι δεν πιστεύουν πραγματικά στον αγώνα αυτόν. Αν δούμε πως κάποιοι άλλα σχεδιάζουν και είτε εκτελούν εντολές, είτε προσπαθούν μόνο για πολιτικά οφέλη και επιδίδονται έτσι σε μειοδοτικούς συμβιβασμούς.

Σχόλια