ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Λύσεις για το Δήμο μας, χωρίς έναν άξιο σεβασμού Δήμαρχο… δεν υπάρχουν

Οι δυσβάσταχτες αυξήσεις στα διόδια για μας και τον τόπο μας ήρθανε. Δεν υπάρξουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ελαφρότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής, που οδηγεί μέρα με τη μέρα όλο και βαθύτερα το Δήμο μας στην ανυποληψία.
Ηθικός αυτουργός, αλλά συγχρόνως και αυτουργός
στο έγκλημα αυτό κατά του τόπου, είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος. Ο χειροκροτητής των βουλευτών των μνημονίων και των διοδίων, επειδή αισθάνεται πως τονίζει την εξουσία του, όταν κάνει γύρω τους το δορυφόρο!
Πόσο αστείο είναι, όταν λέει σήμερα με δημοτικό Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος, πως «είμαστε ήδη σε ετοιμότητα και κινητικότητα με μοναδικό μας στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας και της δικαιοσύνης στο Δήμο Ωρωπού».
Για ποια νομιμότητα μιλάει ο κ. Οικονομάκος και για ποια δικαιοσύνη; Αυτήν που ανακαλύπτει, όταν βρίσκεται μπροστά στο ξεγύμνωμα των πράξεών του; Όταν λέει και πράττει με τον δικό του νόμο, τον νόμο που τον βολεύει;
Φυσικά πρέπει να πούμε στον κύριο Δήμαρχο πως δεν θα ανεχθούμε άλλο εμπαιγμό και άλλη κοροϊδία. Και πόσο μάλλον από τον ίδιο! Γιατί αυτόν εμπαίζουν και κοροϊδεύουν αυτοί που πάει και παρακαλάει τρία χρόνια τώρα, για να κάνει μια σκιά διοίκησης!
Λύσεις για το Δήμο μας, χωρίς έναν άξιο σεβασμού Δήμαρχο, είδαμε πως δεν υπάρχουν. Δεν υφίστανται. Γιατί όσοι παίζουν με τις τύχες της περιοχής μας, έχουν καταλάβει πως ο Δήμαρχός μας είναι ένας γελαστός «αδύνατος κρίκος»!
Κύριε Οικονομάκο «αυτές τις κρίσιμές ώρες η ενότητα και η κοινή συμπόρευση πρέπει να είναι αυτοσκοπός για κάθε μέλος της τοπικοαυτοδιοικητικής οικογένειας, για κάθε συνδημότη μας που αντιστέκεται στην άδικη πολιτική των διοδίων».
Και αυτό ακριβώς το γράψατε σήμερα εσείς! Δεν το πιστεύετε όμως! Γιατί αν το πιστεύατε, ενώ μας είχατε καλέσει για συλλογικές αποφάσεις τον περασμένο Δεκέμβριο, πολύ πριν είναι αργά, ήρθατε και μας είπατε μόνο τα «κατορθώματά» σας στη Βουλή και στους Υπουργούς, χωρίς καν να μας έχετε ενημερώσει. Ποιος ξέρει… ίσως να τους «ταρακουνούσαμε» όλοι μαζί περισσότερο!
Θέλατε όμως να πάρετε μόνος σας τη «δόξα» και σήμερα που έπεσε ο πέλεκυς της ευθύνης πάνω σας, ψάχνετε να βρείτε «αγωγιάτες» να πάρουν το  βάρος της. Τόσο λίγος είστε!
Και επειδή είναι σίγουρο πως δεν μπορείτε εσείς, θα στείλουμε εμείς ένα μήνυμα στην Κεντρική Διοίκηση και σε όλους αυτούς που χαίρονται τις ομορφιές του Δήμου μας μαζί με τις ψήφους μας: Είναι ώρα να πάρουν σοβαρά τον Καλλικρατικό Δήμο μας και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Και το κυριότερο, να μην στρουθοκαμηλίζουν!

Σχόλια