Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ με ανοιχτή επιστολή, προκαλεί το δήμαρχο σε δημόσια κατάθεση της αλήθειας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς το Δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο

Για πολλοστή φορά κύριε Οικονομάκο, αποδεικνύετε πόσο κατώτερος των περιστάσεων είστε. Πόσο απέχετε από την υπευθυνότητα που απαιτεί η θέση σας και πόσο ανεύθυνα αντιμετωπίζετε τους συμπολίτες μας! Με επιλεγμένες συναθροίσεις και με στημένα πάνελ ημετέρων σας, κρυπτόμενος πίσω από την ανάγκη του τόπου για πραγματικό Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, που θα συμβάλει προσθετικά στην ανάπτυξη του Δήμου και όχι ένα ακόμη Νομικό Πρόσωπο που θα βολεύει τους μικροπολιτικούς σας σχεδιασμούς, έχετε
καταργήσει τους Νόμους, την Αλήθεια, την Κοινωνική Ηθική και κάθε δεοντολογία και έχετε επιδοθεί σε έναν αγώνα παραπληροφόρησης και λάσπης, που πηγάζει μέσα από την άκρατη και προκλητική αλαζονεία της εξουσίας σας.
Κύριε Οικονομάκο, για ποιο λόγο το «δικό σας» Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και όχι του Δήμου Ωρωπού, είναι «κλινικά νεκρό» ή βρίσκεται «στην εντατική», όπως είπατε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18/12/2013 και για να μην απατάστε και απατάτε τους συνδημότες μας, βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και σας ΠΡΟΚΑΛΩ για μια δημόσια συζήτηση την οποία θα ορίσετε εσείς ως Αρχή του τόπου, όπου και όποτε θέλετε.
Εκεί βέβαια θα οφείλετε να εξηγήσετε, με πραγματικά όμως στοιχεία, ποια είναι η νομιμότητα των μέχρι σήμερα πράξεών σας σε σχέση με το Λιμενικό Ταμείο, ποιες είναι αυτές οι «μικροπαρεξηγήσεις» για την νομιμότητα, ποιες είναι και ποιοι έκαναν αυτές τις προσπάθειες για «να μην λειτουργήσει», ποιες είναι οι «συνεχείς δικομανίες», τα «δικαστικά εμπόδια» και οι προσφυγές και τέλος, ποιος είναι ο Υπουργός των «3΄», τον οποίο καταστήσατε επιτηρητή και εκτιμητή των δημοτικών πράξεων έναντι της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
Πιστεύω, πως με όσα συνεχώς δηλώνετε και παραπληροφορείτε, δεν θα έχετε καμία αντίρρηση.
Εκεί κύριε Οικονομάκο θα μάθετε -και ίσως αποδειχθεί για σας σωτήριο- πως ούτε «δεκατέσσερις Γενικοί Γραμματείς» και όσοι θέλετε «Φαρισαίοι», δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την Αλήθεια και τον Νόμο.
Περιμένω τη δημόσια ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σας και επ’ ευκαιρία των εορτών, σας εύχομαι Καλά και Αληθινά Χριστούγεννα και Δημιουργικό τον Νέο Χρόνο 2014.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ

Σχόλια