ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/03/2014





Την Κυριακή 16 Μαρτίου, οι συνδημότες μας, με την αθρόα προσέλευσή τους, επικρότησαν τη δημιουργία ενός Δημοτικού Συνδυασμού, που αφήνει στο περιθώριο μια πολιτική, που έβλεπε νούμερα και όχι ανθρώπους με τις τεράστιες ανάγκες που έχουν σήμερα.
Την Κυριακή 16 Μαρτίου, ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», έκανε το πρώτο πολιτικό του βήμα. Τιμή μας, που στο πλάι του είχε τους συνδημότες μας, οι οποίοι είναι και ο άμεσος πρωταρχικός του στόχος. Για αυτό και Πρώτα ο Δημότης για μας. Για αυτό και το δικό μας αίσθημα ευθύνης για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε εσείς.
Στην εμπιστοσύνη αυτή, θα χτίσουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης και με αυτή θα αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας, που τα τελευταία χρόνια, του έχουν αποκαθηλώσει τις αξίες προς τον άνθρωπο. Η ανυστερόβουλη φροντίδα, το νοιάζομαι και η αλληλεγγύη έχουν χαθεί και στη θέση τους υπάρχουν, οι δοσοληψίες, τα ρουσφέτια και η αναξιοπρέπεια.
Η επαναφορά των πραγματικών κοινωνικών αξιών, είναι για μας ένα συμβόλαιο τιμής μαζί σας, πάνω στο οποίο θα συνεργαστούμε ακούραστα, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο και τον συνδημότη μας.
Στην πρώτη πολιτική εκδήλωση για τις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Ωρωπού, φάνηκε, ότι οι δημότες και ενδιαφέρονται και συμμετέχουν και νοιάζονται για το μέλλον του τόπου τους. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι συκοφαντίες και η λάσπη δεν μπορούν να κλονίσουν την ελπίδα για πραγματική αλλαγή στο Δήμο μας.
Εγώ και τα μέλη του Συνδυασμού μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας υποσχόμαστε πως θα δικαιώσουμε την επιλογή σας. Και να είστε σίγουροι, πως θα την διαφυλάξουμε ζωντανή μέσα μας, μέχρι την τελική νίκη, που θα είναι η νίκη ΟΛΩΝ μας.

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού
ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ

Σχόλια