O ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "΄Πρώτα Ο Δημότης"


        
  Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,
 Ονομάζομαι Ανδρέας Θεοδώρου, ζω μόνιμα μαζί με τη σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου και δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου εδώ και 30 χρόνια.
Καθημερινά βιώνω, όπως όλοι μας, την παρακμή και το μαρασμό που ζει ο τόπος μας, κατά κοινή ομολογία, ένας από τους ομορφότερους στην Ελλάδα, όχι μόνο από την κρίση και το μνημόνιο αλλά και από τα τεράστια λάθη, που έχουν γίνει από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω έργα υποδομών να χάνονται (βιολογικός καθαρισμός, σωλήνες ύδρευσης χωρίς σύνδεση παροχών), υπηρεσίες να κλείνουν ή να μην υπάρχουν (Ταχυδρομείο Καλάμου – Τράπεζες) και γενικότερα η καθημερινότητα του πολίτη να γίνεται όλο και πιο δύσκολη (σκουπίδια, φωτισμός, οδικό δίκτυο).
Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθούμε όλοι. Η αποχή από τα κοινά δεν είναι πλέον λύση. Για το λόγο αυτό, συμμετέχω στο δημοτικό συνδυασμό «Πρώτα Ο Δημότης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θωμά Ρούσση, έναν άνθρωπο με πρόγραμμα για τον τόπο μας, εφικτούς στόχους και όρεξη για δουλειά, προκειμένου όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε στον Κάλαμο και γενικότερα το Δήμο Ωρωπού, το μέλλον που του αξίζει. Άλλωστε, το χρωστάω πρώτα στα παιδιά μου.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας Θεοδώρου

Σχόλια