Σήμερα Aντιμετωπίσαμε Tα Aποτελέσματα Tης Πολιτικής Της Δημοτικής Αρχής

Σήμερα μεταφέραμε στον κ. Χρυσοχοϊδη την αγωνία όλων μας για την καταδίκη της περιοχής μας με τους οκτώ σταθμούς διοδίων. Για να το πετύχουμε, ξεπεράσαμε και την επιλεκτική διάθεση του κ. Οικονομάκου, που ήθελε να μην συμμετέχουμε στην συνάντηση αυτή, αν και βρεθήκαμε πλάι-πλάι στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Ανεξήγητη για άλλη μια φορά η συμπεριφορά του, η οποία πάντα δείχνει πως δεν θέλει την ομοψυχία στον αγώνα που δίνουμε.
Στη συνάντηση αυτή αντιμετωπίσαμε την κάθετη και προκλητική άρνηση του Υπουργού, να αναγνωρίσει το δίκαιο αίτημά μας και μας υπέδειξε το δρόμο της έκπτωσης μέσω του fast pass! Δηλαδή, μας ζήτησε να συμβιβαστούμε με έκπτωση στον αγώνα μας. Αυτό εμείς φυσικά δεν μπορούμε να το δεχθούμε όχι μόνο γιατί θίγει το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον του Δήμου και της τοπικής μας οικονομίας, η οποία με μια τέτοια απόφαση οδηγείται σε μαρασμό.
Η μόνη επιλογή που μας μένει είναι, να ξεπεράσουμε τους ανθρώπους που μας έριξαν στα μνημόνια και τις απειλές τους, που εκφράστηκαν σήμερα μέσω του κ. Χρυσοχοϊδη και να αντιμετωπίσουμε εμείς οι ίδιοι την εταιρεία «Νέα Οδό», δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και προσβάλλοντας την Σύμβαση στην οποία η εταιρεία είναι υπόλογη.
Σήμερα φάνηκε, πως ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Αρχή, αφ’ ενός έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ στο να εφαρμόσουν την απόφαση της 7ης Δεκεμβρίου 2013, που ζητούσε νομική συνδρομή και αφ’ ετέρου, πόσο καταστροφική για τον δίκαιο αγώνα μας ήταν η επιλογή τους, με τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις στα πολιτικά και επιχειρηματικά γραφεία.
Ο Συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», θα είναι συμμέτοχος και αλληλέγγυος, σε κάθε μορφή αγώνα που θα αποφασιστεί από το ανώτερο όργανο του Δήμου, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Ταυτόχρονα θα καταγγείλει κάθε ενέργεια του Δημάρχου και της Αρχής του, που δεν θα υλοποιεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου και θα κινείται αυθαίρετα, εξυπηρετώντας μόνο προεκλογικά ζητούμενα και πολιτικά οφέλη εις βάρος του Δήμου και των συνδημοτών μας.


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Σχόλια