Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης".


Αγαπητοί συνδημότες,
Ονομάζομαι Σπυρίδων Ξενοφώντος Καυκόπουλος και είμαι γιατρός, ειδικευόμενος στη Γενική Οικογενειακή Ιατρική.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Αφίδνες, τόπο που αγαπώ και επέλεξα να ζω μόνιμα.
Από μικρό παιδί και αργότερα ως μαθητής , ζυμώθηκα και δέθηκα με τους ανθρώπους, τις αγωνίες και τα προβλήματα.
Είμαι κομμάτι αυτής της γωνιάς της γης και όχι μόνο με αφορά ότι συμβαίνει γύρω μας αλλά νιώθω και βαθιά την υποχρέωση, να συμμετάσχω με σθένος και περηφάνια σε οτιδήποτε προάγει και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου και του περιβάλλοντος.

Φίλες και φίλοι,
Δηλώνω παρών, μέσα από την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού στο συνδυασμό «Πρώτα Ο Δημότης», με επικεφαλής τον Θωμά Ρούσση.
Δηλώνω παρών, στην ανάγκη αυτού του τόπου για:
αξιοπρέπεια, ήθος, αξιοκρατία, διαφάνεια, έργα υποδομής, κάλυψη αναγκών, ανάληψη ευθύνης, έργα και όχι μόνο λόγια.
Σαν νέος άνθρωπος θέλω να βγω μπροστά μαζί με όλους εσάς που βαρεθήκατε τις υποσχέσεις, την ατιμωρησία και την αδιαφορία για τα πραγματικά προβλήματα, όπως η ηθική και οικονομική καταστροφή του τόπου μας.
Όλοι μαζί ενεργά, συνυπεύθυνα να αποφασίσουμε και να καθορίσουμε την τύχη του δήμου που ζούμε, εγκαταλείποντας τη θέση της κριτικής από μακριά.
Συνδημότες, συνδημότισσες,
Ζητώ την εμπιστοσύνη και την βοήθειά σας μέσω της μεγάλης αξίας της δικής σας ψήφου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ψήφο την οποία και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω για ένα δήμο Ωρωπού Πρότυπο. 

Αντί βιογραφικού, με δύο λόγια: Γεννήθηκα το 1979, μεγάλωσα και ανδρώθηκα στις Αφίδνες ως μαθητής στο Γενικό Λύκειο Αγίου Στεφάνου και μετά την αποφοίτησή μου απο την Ιατρική Σχολή υπηρέτησα στο Πολεμικό Ναυτικό στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ν.Ν.Α.)
Ολοκλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας και στη συνέχεια στο Περιφερειακό ιατρείο Σκάλας Κεφαλληνίας. Παρείχα ιατρικές υπηρεσίες στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) έως την έναρξη ειδικότητας Γενικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα), όπου υπηρετώ έως σήμερα. Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης παρακολουθώ σεμινάρια και συμμετέχω σε ιατρικά συνέδρια ανελλιπώς, προκειμένου να υπηρετήσω ως γιατρός τον συνάνθρωπο με ό,τι σημαντικότερο και νεότερο έχει να προσφέρει στο Ιατρικό λειτούργημα η εξέλιξη της επιστήμης.
Το 2006 οι συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους εξελέγοντάς με κοινοτικό σύμβουλο στην κοινότητα Αφιδνών.
Με εκτίμηση,
Σπύρος Ξ. Καυκόπουλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Σχόλια

Ο χρήστης Δανάη είπε…
Καλή επιτυχία στον εκλογικό αγώνα!
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΣΠΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΚΩΤΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ