ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-05-2014




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/28-05-2014

Σε μια ζέστη κι εγκάρδια ατμόσφαιρα, υποδέχτηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Ωρωπού τον νέο Δήμαρχο Θωμά Ρούσση. Η επίσκεψη του νέου Δημάρχου και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ωρωπού, με τους εργαζόμενους να συγχαίρουν και να ενημερώνουν με μεγάλη προθυμία τον κ. Θωμά Ρούσση. Μοναδικός απών ήταν ο απερχόμενος Δημαρχος κ. Οικονομακος, ο οποίος αποχώρησε από το Δημαρχείο λίγο πριν τη προσέλευση του νέου Δημάρχου και των συνεργατών του, παρά το γεγονός ότι ο κ. Ρουσσης τον είχε ενημερώσει για την επίσκεψη του από χθες το μεσημέρι.
Η απουσία του Δημάρχου δηλώνει σαφώς, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί μια πολιτική ήττα, αποτέλεσμα του κορυφαίου δημοκρατικού δικαιώματος κάθε ελεύθερου πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση όμως, τα στελέχη του συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ και ο νέος Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι αντίπαλοι δεν είναι οι άνθρωποι αλλά τα προβλήματα του τόπου μας. 
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Ωρωπού για τη σημερινή θερμή τους υποδοχή. Πεποίθηση μας είναι και θα είναι, ότι Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι πρέπει να είναι σε κοινή προσπάθεια. Διαφορετικά τα προβλήματα είναι αδύνατον να λυθούν. Αυτή την σχέση εμπιστοσύνης θα χτίσουμε, αρχίζοντας από σήμερα. Είμαστε δίπλα τους σε όλα. Όλοι μαζί, για να φέρουμε τον δημότη στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας.

Σχόλια