ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ



ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
(Δήμαρχος Ωρωπού)
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς
http://www.maximipoli.gr/wp-content/uploads/2014/05/PROTA-O-DHMOTHS1-300x150.jpg
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες μου
,

Και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, στις 18 και 25 Μαϊου, μας δώσατε μια ξεκάθαρη εντολή. Να φέρουμε τον Ωρωπό στη θέση που του αξίζει.
Ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» κι εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε, να επιλέξετε το δικό μας πρόγραμμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Ωρωπού.
Με τη δική σας απόφαση και εντολή είπαμε «καλημέρα» σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς. Σε μια κοινωνία που ο άνθρωπος-δημότης θα είναι πάντα στην πρώτη θέση των αποφάσεων.
Οι εκλογές τελείωσαν και πλέον μόνοι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα.  Είναι η ώρα όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να ενωθούν, σε μια συλλογική προσπάθεια για την ανάταση του Δήμου Ωρωπού.
Όλοι έχουμε θέληση δημιουργίας για τον τόπο που αγαπάμε και πονάμε μαζί του. Όλοι είμαστε απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Εγώ σας ζήτησα την εμπιστοσύνη σας και εσείς μου τη δώσατε. Την εμπιστοσύνη αυτή, εμείς θα την μετατρέψουμε σε πραγματικό έργο, για να ζωντανέψουμε ξανά το Δήμο μας από άκρη σε άκρη, κοιτώντας όλους τους συνδημότες μας στα μάτια.
Και πάλι σας ευχαριστώ.


Με τιμή
ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Σχόλια