ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Οι εργαζόμενοι καλούνται να διαφυλάξουν την τύχη του τόπου μας

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Οι εργαζόμενοι καλούνται να διαφυλάξουν την τύχη του τόπου μας

Για τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, δυστυχώς δεν υπάρχει η αξιοπρεπής ήττα και η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας. Όλα τα θυσιάζει στο βωμό του προσωπικού του εγωισμού και της πληγωμένης ματαιοδοξίας του, ακόμη και αυτή την πολύ δύσκολη χρονική περίοδο για τον τόπο μας. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι γύρω μας, με το μέγεθος της εγκατάλειψης που μας προβληματίζει και μας τρομάζει.
Εγώ έκανα και κάνω προσπάθεια να συμπαρασταθώ στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά η ασθένεια αρχομανίας του κυρίου Οικονομάκου, απαγορεύει κάθε ενεργή συμμετοχή μου.
Καλώ λοιπόν όλους τους εργαζόμενους, που αντιλαμβάνονται πως καλούνται να διαφυλάξουν την τύχη του τόπου μας, επιστρατεύοντας όλο το φιλότιμο που διαθέτουν, να κάνουν την προσπάθειά τους τιτάνια. Εγώ παρά τις ανεξήγητες αντιρρήσεις του απερχόμενου Δημάρχου, τους διαβεβαιώ πως βρίσκομαι μαζί τους και επικροτώ τον αγώνα τους.
Ο Δήμος μας είναι απόλυτα αναγκαίο να προχωρήσει και να μη χάσει φίλους και ευκαιρίες, για να δυναμώσει την τοπική του οικονομία. Αυτό το μεταβατικό καλοκαίρι στη Διοίκησή του, είναι απαραίτητο να μην σταθεί εμπόδιο, αλλά αντιθέτως, με συλλογική προσπάθεια να πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες για μια θετική εικόνα, που θα ενισχύσει την πολιτική της ανάπτυξης που όλοι στοχεύουμε.

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Σχόλια