ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ
Ο Δήμαρχος Ωρωπού ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2017

Ώρα 09:00 π.μ.: Πανηγυρική κωδωνοκρουσία σε όλους τους Ιερούς Ναούς του Δήμου.

Ώρα 10:15 π.μ. Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού, παρουσία των Τοπικών Αρχών, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εκπροσώπων των Συλλόγων και λοιπών φορέων.

Ώρα 10:30 π.μ Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων κα Παρτίδου Θεοδώρα.
Ώρα 11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων (Πλατεία Ηρώων, Ν. Παλάτια). Χαιρετισμός του Δημάρχου και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο, το Διοικητή του ΚΕΤΘ Αυλώνος , τους εκπροσώπους των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας , τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, τους μαθητές των Σχολείων, τους Συλλόγους του Δήμου και από εκπροσώπους φορέων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Ώρα 11:30 π.μ Συγκέντρωση των σχολείων στην οδό Προποντίδος.

Ώρα 12:00 π.μ. Παρέλαση των μαθητών και των Συλλόγων στην Παραλιακή οδό Προποντίδος – Γεωργίου Δροσίνη
Η έναρξη της παρέλασης θα γίνει από την οδό Γεωργίου Γεννηματά και Προποντίδος και το σύνθημα της εκκίνησης θα δοθεί από τον κον Δημήτριο Χορμοβίτη

Τελετάρχης ορίζεται ο Κοι Χορμοβίτης Δημήτριος .
Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τους κατοίκους του Δήμου στο ζαχαροπλαστείο «Ευοίωνο»

Ο Δήμαρχος Ωρωπού

Θωμάς Δημ. Ρούσσης

Σχόλια