Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δένδρων

 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δένδρων 
 Μαρκόπουλο, Μήλεσι, Αφίδνες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 : Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δένδρων σε Μαρκόπουλο, Μήλεσι, Αφίδνες
Πλημμυρίζει φως ο Δήμος Ωρωπού με το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δένδρων, που συνεχίζονται σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες.
Παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, άναψε το δένδρο στην κεντρική πλατεία του Μαρκοπούλου. Παρόντες Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πλήθος κόσμου και κυρίως πολλά μικρά παιδιά.
Ο Δήμαρχος, στην σύντομη ομιλία του, έστειλε το μήνυμα της αγάπης που αποπνέουν οι γιορτές των Χριστουγέννων ευχόμενος σε όλους υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους.
Οι διοργανωτές επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις, σε μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν, μέσα από ένα πρόγραμμα προσφορά του ΝΠΔΔ που δημιούργησε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με μάγους, Άη Βασίλη, καθώς και μια εξαιρετική δια δραστική παράσταση, ενώ υπήρχαν πολλά γλυκίσματα που πρόσφεραν οι τοπικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα
Ακολούθησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων στο Μήλεσι και στις Αφίδνες.
Στην μικρότερη Τοπική Ενότητα του Δήμου μας, αυτή του Μηλεσίου, παρευρέθηκαν, σχεδόν, όλα τα παιδάκια του παιδικού σταθμού, τα οποία απήλαυσαν το θέαμα και συμμετείχαν στις παιδικές δράσεις.
Το δένδρο, όπως κάθε χρόνο, είχε τοποθετηθεί, στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και το άναψε ο Δήμαρχος με τη βοήθεια των μικρών παιδιών τα οποία μετρούσαν αντίστροφα το χρόνο..
Στις Αφίδνες η γιορτή είχε ακόμη μεγαλύτερη συμμέτοχη, καθώς οι τοπικοί σύλλογοι είχαν προγραμματίσει παράλληλες εκδηλώσεις.
Ο σύλλογος Αφιδνες 2000, ο σύλλογος Οικιστών Ιπποκράτειου Πολιτείας και Δροσοπηγής, καθώς και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, από όλη την Ελλάδα και αφηγήθηκαν παραμύθι με την συνοδεία πιάνου.
Ήταν μια πολλή όμορφη βραδιά που αγκάλιασαν οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας και τα παιδιά ένιωσαν τη χαρά και τη ζεστασιά των ημερών.
Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από το Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, το οποίο είχε τοποθετηθεί στην πλατεία του χωριού, σήμανε την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ωρωπού συνεχίζονται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, με την φωταγώγηση των δένδρων σε Μαλακάσα και Συκάμινο, και το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται, με το άναμμα των χρισστουγεννιάτικων δένδρων στα Νέα Παλάτια και τον Κάλαμο.
Από το γραφείο Τύπου

του Δήμου Ωρωπού















Σχόλια