Τελικά, ποιος είναι αυτός ο Παρατηρητής;


Τελικά, ποιος είναι αυτός ο Παρατηρητής;



Ένα κακόγουστο και κακοστημένο σόου παρακολούθησαν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού, όσοι είχαν την ατυχία να παρευρίσκονται. Μια χαμηλών προσδοκιών θεατρική παράσταση, με ολίγον από Μπόλιγουντ (Bollywood για τους γλωσσομαθείς), με θιασώτες μπαχαλάκηδες στα πρόθυρα της υστερίας. Και είναι που δεν θέλουμε να προσβάλουμε τον Σαίξπηρ, γιατί η παράσταση αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τον τίτλο: «ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ». Οι ανώτατοι εισαγγελείς του Ωρωπού, οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες και κάποιες κυρίες, άλλες εν δυνάμει πολιτικοί και άλλες εν ενεργεία συμβίες έκαναν τη μεγάλη αποκάλυψη. Τώρα, θα περιμένετε να διαβάσετε ποια είναι η αποκάλυψη. Μα δεν υπάρχει.
Για να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ψήφισμα συντάχθηκε (από ποιον άραγε;;;) και κατατέθηκε από τον κ. Γιασημάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα, όχι τα μεγάλα προβλήματα του τόπου από τα οποία επιμελώς κρύβονται οι αντιπολιτευόμενοι αλλά… τον Γιαννάκη τον Παρατηρητή. Να ψηφίσει, λέει, το Συμβούλιο, να πάρει θέση ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το μεγάλο κακό: ένα προφίλ με όνομα Γιάννης Παρατηρητής. Μετά από έρευνες κάθε αρχής και φορέα στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και τις πέντε Ηπείρους, έχει ταυτοποιήσει λέει ο Εισαγγελέας τον εγκληματία Παρατηρητή.
Οι πλαστογράφοι της αλήθειας όμως, προφανέστατα στερούνται ακόμη και της κατανόησης ενός απλού κειμένου, αφού από τα στοιχεία που οι ίδιοι προσκόμισαν με δόξα και τιμή, δεν προκύπτει καμία αναφορά στο Γιάννη τον Παρατηρητή. Προκύπτει όμως, αυτό που ο ίδιος ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Oropos News έχει γνωστοποιήσει σε κάθε αρμόδια αρχή, πολύ πριν τα «λαγωνικά» του Ωρωπού ξεχυθούν στο αγαπημένο τους κυνήγι μαγισσών. Και τι είναι αυτό που αδιαπραγμάτευτα προέκυψε; Είναι τα στοιχεία του διαχειριστή της ιστοσελίδας, τα οποία ο ίδιος έθεσε υπόψη των αρμοδίων και πραγματικών εισαγγελέων. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. Κι αν ισχύει αυτό που η νομική φωνή ελάλησε χθες, ότι δεν υπάρχει ισότητα στην παρανομία, ισχύει και αυτό που είναι ιερό και απαραβίαστο για κάθε άνθρωπο και αυτό είναι το τεκμήριο της αθωότητας. Τώρα, αν κάποιοι αποφάσισαν να καταλύσουν νόμους, ηθική και απλή λογική, λυπούμαστε αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να σηκώσουμε το δάχτυλο για να δείξουμε κανέναν, πριν αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εξάλλου, η εποχή των ταγματασφαλιτών και των καταδοτών έχει παρέλθει προ πολλού.
Όσον αφορά τον (πιθανό) αρχηγό κ. Γιασημάκη, ο οποίος έχει διακαή και ανεκπλήρωτο πόθο να καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου, είναι πραγματικά θλιβερή η ασέβειά του προς το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος και νομίζει ότι βρίσκεται σε αρένα, όπου ξαμολάει τους νταήδες του να κάνουν πολιτική από το κοινό. Επιλεκτική πολιτική και καταδίκη μόνο αυτών που σχολιάζουν την παράταξή του. Για όσους βρίζουν, λοιδορούν και χαρακτηρίζουν τους άλλους ή καλύτερα αυτόν τον άλλο, τον Δήμαρχο, ούτε λόγος. Η Gogo Kioussi, ο Takis Filoi Kalamou, ο Giannis Dostas, ο Νίκος Μπόκολης, ο Lakis Lakaros Lakatou, ο Θωμάς Καραθωμάς, το OROPOS VOICE, o Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Raichou, o Κάυμαν, η Γαλήνη Αγάπη, ο Αλέκος Ζουλού, ο Μάνος Ματέου, ο Κώστας Κολοβός, ο Γιόργως Λούτσας, ο Επαμεινώνδας Μαντάς, ο Mike Toliopoulos, ο Μαύρος Μαυρογιαλούρος, η Mairi Maria Oropos, ο Άλκης Βασιλόπουλος, ο Χρήστος Καλιβιώτης, ο Μπλέκ Χαλκουτσίου, ο Μαύρος Γάτος Ωρωπού και άλλοι πολλοί απολαμβάνουν ασυλία από τον κ. Γιασημάκη και τους παρατρεχάμενούς του. Αυτοί είναι αποδεκτοί, γιατί στοχοποιούν, βρίζουν, λοιδορούν και χαρακτηρίζουν έναν: το Δήμαρχο.
Τέλος, ανθρώπινα και φιλικά σας υπενθυμίζουμε ότι τα φαρμακεία πουλάνε και ηρεμιστικά. Προμηθευτείτε μερικά, καλό θα σας κάνει!!! Και…. υπομονή, ο Μάιος είναι κοντά!!! 

Σχόλια