Ο ΝΙΚΟΣ BΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΑΔΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης "

ΝΙΚΟΣ BΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΑΔΑΡΗΣ
Αγαπητοί συγχωριανοί
Είμαι ο Νίκος Τσάδαρης του Βασίλη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Αφίδνες, από τις οποίες ποτέ δεν απομακρύνθηκα και ποτέ δεν έπαψα να νοιάζομαι.
Γι’ αυτό και αποφάσισα στις εκλογές της 26ης Μαΐου, να ζητήσω την ψήφο σας για το Τοπικό Συμβούλιο των Αφιδνών, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες του Τόπου μας, χάρη και στην συνεχή εμπλοκή μου την πενταετία 2014-2019 με τα κοινά (ΣΧΟΑΠ, Βιολογικός Καθαρισμός, Χωροθέτηση νέου Σχολείου, Ανάπλαση Πλατείας, ΚΕΔΩ, κ.λπ.). 
Σπούδασα πολιτικός μηχανικός, δούλεψα και δουλεύω εδώ και 40 χρόνια για τα Δημόσια Έργα, ενώ απασχολούμαι από το 1983 και με το χώρο του αυτοκινήτου, ως δημοσιογράφος και εκπαιδευτής Κυκλοφοριακής Αγωγής - Ασφαλούς & Οικονομικής/Οικολογικής οδήγησης.
Το 1982 ξεκίνησα τη δημοσιογραφική μου καριέρα (με θέμα πάντα την αυτοκίνηση) στον «Θούριο», κατόπιν στο «Εθνος» και στη συνέχεια διετέλεσα υπεύθυνος δοκιμών αυτοκινήτων και περιγραφής αγώνων στα περιοδικά «Auto Εξπρές», «Auto Motor αnd Sport», «Car & Driver», «Drive», «Οδηγώντας» και «4Τροχοί».
Από το 1992 έως και σήμερα συνεργάζομαι και παρουσιάζω ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα την Αυτοκίνηση, όπως οι εκπομπές του ΑΝΤ1 «Οδηγώντας» και «Από τη θέση του Οδηγού», αλλά και οι εκπομπές «Auto Sprint Live», «Πάνω από τα Όρια», «Πρωτάθλημα Ελλάδος» και «Car Plus».
Έχοντας εκπαιδευτεί σχεδόν σε όλα τα κέντρα μετεκπαίδευσης οδηγών της Ευρώπης, το 1994 ξεκίνησα τα σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης στην Ελλάδα, τα οποία συνεχίζω έως και σήμερα, έχοντας την ευθύνη του Κέντρου μετεκπαίδευσης οδηγών «DRIVEN».
Έχω συνεργαστεί στα Ευρωπαϊκά προγράμματα οδικής ασφάλειας «ΑΔΗΡΙΤΟ» και «Close To», καθώς και με το Ινστιτούτο Μεταφορών (Ι.Μετ.) σε εξειδικευμένα θέματα μετεκπαίδευσης εκπαιδευτών οδηγών και τακτικών οδηγών.
Το συγγραφικό μου έργο περιλαμβάνει τα δοκίμια «Ασφαλής Οδήγηση», «Τα μυστικά της Ασφαλούς Οδήγησης» και «Η Σπορ Οδήγηση».
Από το 2018 είμαι Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας (ΕΣΣΑΜ).
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, συμπορεύομαι –και πάλι- με τον νυν Δήμαρχο και αρχηγό του Συνδυασμού "Πρώτα Ο Δημότης" Θωμά Ρούσση, γιατί θεωρώ ότι, στην διάρκεια της θητείας του, έγιναν πολλά θετικά για τις Αφίδνες και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας.
Προκειμένου να συνεχιστεί το έργο αυτό και επειδή πιστεύω πως μπορώ να δράσω προς όφελος όλων μας, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, επιλέγοντας με να σας εκπροσωπήσω στο Τοπικό Συμβούλιο Αφιδνών, την πενταετία 2019-2014.


Με εκτίμηση
Τσαδαρης Νίκος
Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης"

Σχόλια