Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΡΏΤΑ Ο ΔΗΜΌΤΗΣ"

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
Ονομάζομαι Νίκος. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μόνιμα στους Άγιους Αποστόλους Καλάμου.
Είμαι ηλετρονικός-ηλεκτρολόγος και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Η αγάπη για τον τόπο μας και  η διάθεση για προσφορά, με φέρνει δίπλα στα στελέχη και τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής του κ.Θωμά Ρούσση.
Η ομάδα του Καλάμου με την τεράστια προσφορά τους στην Δημοτική Ενότητα, κατά την πενταετία που πέρασε με κάνει να πιστεύω πως μια καινούρια ημέρα ανατέλλει στον όμορφο τόπο μου. 
Τα δεκάδες έργα που έγιναν και άλλα τόσα που έχει προγραμματίσει ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης για την επόμενη θητεία του, θα αλλάξουν ριζικά το πρόσωπο της περιοχής και θα επαναφέρουν τις χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος, δίνοντας πραγματική αναπτυξιακή ώθηση που λείπει από τον όμορφο οικισμό του Καλάμου και των Αγίων Αποστόλων. 
Τεράστια προβλήματα λύθηκαν κατά την θητεία της Δημοτικής Αρχής, τα οποια χρόνιζαν κάτω από το βάρος των μικροσυμφερόντων και της μικροπολιτικής. Η Παρούσα Δημοτική Αρχή έδωσε λύσεις, ενεργώντας με σθένος και ακρίβεια ξεπερνώντας αγκυλώσεις του παρελθόντος. 
Τάσσομαι δίπλα στους ανθρώπους που με γνώση και εμπειρία ξεπέρασαν δεκάδες προβλήματα και κακές πρακτικές και είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τα δεκάδες έργα πνοής που είναι προγραμματισμένα για την περιοχή. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους του συνδυασμού "Πρώτα Ο Δημότης"

Με εκτίμηση 
Νίκος Νικολάου 
Υποψήφιος με το Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης" 

Σχόλια