Ο ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ονομάζομαι Θανάσης και γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου στον Κάλαμο. Εργάστηκα σε οικοδομές, σε εφαρμογές αλουμινίου και σιδήρου. Κατά την πενταετία που πέρασε εκτίμησα τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι άνθρωποι και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, προσπαθώντας να αλλάξουν την θλιβερή καθημερινότητα που ζούσαν οι συνδημότες τους.
Είδα για πρώτη φορά να υπάρχει ένας θαυμαστός προγραμματισμός στην καθαριότητα και να εκλείπουν σιγά σιγά οι εικόνες του παρελθόντος με τις μικρές χωματερές σε κάθε γωνιά των οικισμών και του χωριού του. Είδα τα στελέχη να μοχθούν για την βελτίωση της καθημερινότητας, για να προσφέρουν  και να παρέχουν τις απαραίτητες αυτονόητες παροχές στους συγχωριανούς του. Έγιναν πολλά και θα γίνουν ακόμα περισσότερα. Δεκάδες έργα έχουν δρομολογηθεί στην Δημοτική Ενότητα Καλάμου που θα αλλάξουν ριζικά τον χαρακτήρα της περιοχής και θα προσδώσουν την χαμένη υπεραξία του όμορφου αυτού τόπου.
Θέλω να βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα διοίκησης του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμα Ρουσση, όταν όλα θα αλλάζουν και όσα για χρόνια οραματίζονταν, θα βρίσκουν τον δρόμο τους.

Με εκτίμηση
Τζαβέλας Θανάσης
Υποψήφιος με το Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης"

Σχόλια