Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΑΣ
Ονομάζομαι Φώτης και είμαι γέννημα θρέμμα στα Νέα Παλάτια Ωρωπού. Σπούδασα προγραμματιστής Η/Υ και εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση τα τελευταία 15 χρόνια. 
Ζω τον Ωρωπό και πάντα με απασχολούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, ειδικά σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης. Θεωρώ πως οι τεράστιες δυνατότητες που έχει η περιοχή μας, με τις τόσες ομορφιές, παραμένουν αναξιοποίητες. Καμία Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε για χρόνια να προβάλει τον τόπο μας τουριστικά και με αξιώσεις, έτσι ώστε να καταφέρουν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της περιοχής να απολαύσουν τους οικονομικούς καρπούς μιας οργανωμένης εκστρατείας ενημέρωσης που να αναδεικνύει τις ομορφιές της περιοχής μας.
Μετά από πολλά χρόνια, η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Ωρωπού με τα στελέχη, τα Νομικά πρόσωπα και την Επιτροπή Τουρισμού, κατάφεραν να κάνουν οργανωμένα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, προβάλλοντας τον Δήμο Ωρωπού σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρωμένες προσπάθειες, οργανωμένες με τεχνογνωσία και προγραμματισμό, κατάφεραν να αναδείξουν το ''τουριστικό πακέτο'' που προσφέρει η περιοχή μας, προτείνοντας στους επισκέπτες τις υποδομές, τις παροχές και κυρίως τις ομορφιές του Δήμου Ωρωπού. 
Οι πρώτες προσπάθειες έχουν γίνει από το Δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρούσση. Θα συμμαχησω μαζι του και μαζί με την παράταξή του "Πρώτα Ο Δημότης" Για να συνεχίσω να βλέπω τον τόπο μου να ευημερεί και να εξελίσσεται.

Φιλικά 
Φώτης Καλαμποκανάς 
Υποψήφιος με το Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης"

Σχόλια