Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ (ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ-ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ
Ονομάζομαι Δημήτρης και κατά την πενταετία που πέρασε, εκτέλεσα χρέη Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μαρκοπούλου εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή του Δήμαρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση και πρόσφερα τις υπηρεσίες μου με ζήλο, υπομονή και καλή διάθεση. 
Η Δημοτική Ενότητα Μαρκοπούλου, είναι μια περιοχή αχανής και ακανόνιστη, με πολλές ιδιαιτερότητες, και δύσκολες απαιτήσεις. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να είμαι παρών σε όλα όσα απασχολούν τους Δημότες μας, προσπαθώντας να δώσω λύσεις και ταυτόχρονα να προασπίσω τα συμφέροντα του χωριού μου, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό. 
Αναβαθμίστηκε η καθαριότητα, εξαφανίζοντας τις δεκάδες διάσπαρτες χωματερές στα όρια του χωριού και των οικισμών. Φωταγωγήθηκε ο κεντρικός δρόμος του χωριού, προσφέροντας ασφάλεια και ομορφιά. Υδροδοτήθηκαν περιοχές που είχαν έλλειμμα επάρκειας νερού τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες. Δεκάδες δρόμοι τσιμεντοστρώθηκαν και προσεχώς άλλοι ασφαλτοστρώνονται, όταν η ανάδοχος εταιρεία θα εγκατασταθεί στην περιοχή μας τον επόμενο μήνα.
Και ακόμα συνεχίζω, ακούραστα, στο πλευρό του Θωμά Ρούσση. Οι βάσεις τέθηκαν και όλοι μαζί προχωρούμε για ακόμα ένα καλύτερο μέλλον για το Μαρκόπουλο και για όλο το Δήμο Ωρωπού.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Αρμυριώτης
Υποψήφιος με το Συνδυασμό "Πρώτα Ο Δημότης"

Σχόλια