Ο ΓΡΑΙΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

ΓΡΑΙΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ονομάζομαι Γεώργιος Α.Γραίγος και είμαι 53 ετών. Έχω γεννηθεί και είμαι κάτοικος στον Αυλώνα Αττικής, συζευγμένος με την Μαρία Κοτσόλη, και πατέρας της Βασιλικής Γραίγου (φοιτήτριας στο γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Είμαι γεωπόνος, ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα της Φυτοπροστασίας, Καλλιέργειας και Εμπορίας Αγροτικών προϊόντων και εφοδίων, επί τριακονταετίας κι έχω συμβάλει στην αγροτική ανάπτυξη και την εδραίωση δεξιοτήτων στον τομέα των καλλιεργειών στην περιοχή του Δήμου Ωρωπού και επέκεινα με ειδίκευση στον τομέα καλλιέργειας της φυστικιάς.
Έχω διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αυλώνα από το 2002- 2004 και από το 2006-2008, σε δύο διαδοχικές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Έχω επίσης διατελέσει Μέλος ΔΣ της Κεντρικής Λαχαναγοράς  Αθηνών ΟΚΚΑ Α.Ε. για 2 χρόνια (2008-2010) και Πρόεδρος ΝΠΔΔ του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αυλώνα (2008-2010).
Με τιμή, χαρά και αίσθημα ευθύνης, αποδέχθηκα την πρόταση του νυν Δημάρχου Ωρωπού, να στηρίξω την πρωτοβουλία του Συνδυασμού«Πρώτα ο Δημότης»,για τη διεκδίκηση της Τοπικής αρχής του Δήμου Αυλώνος που ανήκει στον Δήμο του Ωρωπού μας.
Με το  Δήμαρχο Θωμά Ρούσση μας συνδέουν σχέσεις αμοιβαίας συμπάθειας, εκτίμησης και φιλίας για τουλάχιστον 15 χρόνια. Έχουμε κοινές πορείες σε επίπεδο κοινωνικών δράσεων για τον τόπο μας και κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για τον τόπο. Συμφωνούμε στην ανάγκη ανανέωσης των υποψηφίων που θα στελεχώσει τις αυτοδιοικητικές αρχές της χώρας και το υποστηρίζουμε δεχόμενοι νέα παιδιά, στην ανάγκη για θεσμοθέτηση εκσυγχρονιστικών προγραμμάτων και στην υλοποίηση ενεργειών για πιο ανθρώπινες συνθήκες.
Πιστεύω ότι η γενιά των 50άρηδων είναι η ραχοκοκαλιά του κοινωνικού ιστού της χώρας. Είμαστε η γενιά των Νεοελλήνων που βιώσαμε, επιβιώσαμε ΚΑΙ επιβιώνουμε ακόμη με αισιοδοξία, αγωνιστικότητα και θετική ενέργεια στις κρατούσες συνθήκες της χώρας. Η τοπική αυτοδιοίκηση δύναται να γίνει η αφετηρία για να δρομολογηθούν λύσεις και να καταδειχθούν εφικτά-εφαρμόσιμα μέτρα για τη θεραπεία πολλών πληγών και σε εθνικό επίπεδο. Ο συνδυασμός «Πρώτα ο Δημότης» και ο επικεφαλής του Θωμάς Ρούσσης, είναι πρεσβευτής αυτής της φιλοσοφίας και το έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα επιτυχή θητεία του, οπότε δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη συμπόρευσή μου στο πλευρό του»
Ο Περικλής στον Επιτάφιο του Θουκυδίδη τόνιζε ότι «όποιος δε συμμετέχει στα κοινά δεν είναι φιλήσυχος πολίτης…».«Από τη στιγμή που θα πει κανείς, προκειμένου για τις υποθέσεις του κράτους: Tι μ' ενδιαφέρει; μπορούμε να υπολογίζουμε ότι έχει γίνει το πρώτο βήμα για την παρακμή του κράτους αυτού»(Ζ.Ζ.Ρουσσώ).
«Ευτυχώς για μένα, φιλήσυχος και αδιάφορος» δεν υπήρξα ποτέ. Η τιμητική πρόταση του Δημάρχου ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και θα το αποδείξουμε θέτοντας την υποψηφιότητά μας στα κριτήρια των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση
Γραίγος Γιώργος
Υποψήφιος με το Συνδυασμό «Πρώτα Ο Δημότης»

Σχόλια