O ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ
Ονομάζομαι Ιωάννης Καπράνος και γεννήθηκα στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια που με δίδαξε τις αξίες της εντιμότητας, της συνεργασίας και της προσφοράς. Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκα από μικρή ηλικία στον ιδιωτικό τομέα. Υπηρέτησα στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων για 35 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκα το 2014. Ζω μόνιμα στο Μαρκόπουλο εδώ και 20 χρόνια, είμαι παντρεμένος με τη Λήδα Κλεάνθους και έχουμε μία κόρη.
Το 2014 εμπιστεύτηκα και συμμετείχα στη νεοσύστατη  παράταξη με επικεφαλής τον Θωμά Ρούσση και αισθάνομαι δικαιωμένος. Ο Δήμαρχος Ωρωπού έχει αποδείξει ότι είναι έμπειρος, εργατικός και αποφασιστικός, με αγάπη για την πρόοδο του τόπου μας.
Θεωρώ ότι αξίζει η συμπόρευση με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης» για να συνεχιστεί το έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας. Στηρίζω κάθε σοβαρή και στοχευμένη προσπάθεια αναβάθμισης της περιοχής μας, με έργα υποδομής και κοινωνικής στήριξης τα οποία είναι επιτακτικά για το σκοπό αυτό.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Καπράνος
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Νέων Παλατίων

Σχόλια